top of page
schoenenplank_edited.jpg

Over mij

Sinds 2008 ben ik een enthousiaste en gedreven dakwerker. Doorheen de jaren heb ik het geluk gehad om te mogen en kunnen leren van gespecialiseerde dakwerkers, waardoor ik in augustus 2021 de stap heb durven zetten om zelfstandig aan de slag te gaan.


Dakwerker zijn is mijn grote passie. Ieder detail is een meerwaarde aan de vele prachtige woningen, die worden gebouwd en gerenoveerd. Het geeft me enorm veel energie om mensen te kunnen helpen bij hun vragen en wensen. Mijn prioriteit? Iedere dag werken om tot een perfect resultaat te komen en zo een brede glimlach te kunnen toveren op het gezicht van mijn klanten. De voldoening die ik krijg van mijn job is onbetaalbaar.


Waarom zou u kiezen voor dakwerken Op de Beeck?

  • De vele jaren ervaring in het bouwen, timmeren en renoveren van daken zorgen er voor dat elk dak in detail wordt afgewerkt. Hoe groot de uitdaging ook is. 

  • Nieuwe technieken en materialen blijven me prikkelen om het beste resultaat te kunnen leveren.

  • Afgelopen jaren heb ik me kunnen verdiepen in het plaatsen van bijgebouwen. In samenwerking met gespecialiseerde mensen kan ik het mooie beeld, dat mijn klanten hebben, voor hen realiseren. 

  • Ook kleine klusjes verdienen de juiste zorg en aandacht, waar ik zeker extra tijd aan wil spenderen.

  • Weet u nog niet goed wat uw plannen zijn met uw dak of bijgebouw? Ik help u graag verder met het zoeken naar de juiste antwoorden. Met professioneel advies en een gericht aanbod van materialen komen we ongetwijfeld tot een prachtig resultaat.

OVER ONS: Over mij
bottom of page